آلاله

آلاله

Ranunculus  sp.

انگلیسی: Buttercup

تیره: آلاله Ranunculaceae

نام های دیگر: زغلیل، زغلنته

مشخصات ظاهری:  

گیاهانی علفی، یکساله یا پایا، به ارتفاع 15 تا 60 سانتی متر که دارای ساقه منشعب و تو خالی، بندرت دارای اعضای سخت و چوبی و یا به صورت بالا رونده می باشند. برگهای آنها متناوب با بریدگی های عمیق، گلها براق معمولاً به رنگ زرد یا سفید و بندرت سرخ یا صورتی بوده و میوه به صورت فندقه می باشد.  

 

قسمت مورد استفاده: قسمتهای مختلف گیاه.  

 

ترکیبات شیمیایی:  

مواد سمی خواص: درمان تنگی نفس، سل، زردی، حالت زردی، رفع تب های نوبه، تحریک کننده برای بیماری رماتیسم، قابض، درمان بواسیر.  

 

دیگر مناطق رویش:  

آلاله بیشتر در گل و لای مناطق مردابی، گودال ها، کنار استخرهای طبیعی و ... رشد می کند. این گیاه را می توان در مناطقی از جمله آذربایجان، بندر انزلی (میان پشته) ، پیربازار، لاهیجان و اطراف تهران مشاهده نمود.  

 

تذکر:  

گیاه خشک شده سمی نیست، در تماس پوست با قسمتهای مختلف گیاه تازه یک سرخی موضعی ایجاد می شود که ممکن است بعداً به تاول تبدیل شود، مصرف خوراکی آن خطرناک است، اگر حیوانات آن را مخلوط با علوفه بخورند، تورم دستگاه هضم، توأم با ناراحتی های گردش خون در آنها پیش می آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد